EN

Mogens Thomsen

Dato: 01-06-2015
Rådgiver og underviser i Karlbak med særlig viden om entreprenørskab og socialøkonomiske virksomheder.

Mogens har i en årrække været ansat hos Startvækst Aarhus, hvor han fungerede som rådgiver for iværksættere og som formidler af iværksætterviden. Personlige vejledninger, foredrag og undervisning danner baggrund for, at han har skrevet og udgivet bøger, hjemmesider, praktiske startvejledninger og apps på dansk, engelsk og flere andre sprog.

 

Mogens har i mange år været en tæt samarbejdspartner med Karlbak. Efter han i 2013 blev selvstændig med virksomheden Thomsen Business Information, er han nu fast tilknyttet Karlbak og er særlig involveret i udvikling af- og undervisning på forløbet Iværksætteri i praksis.

 

Mogens er manden bag Den dynamiske forening, som er et brugbart redskab for både nye start up- og etablerede virksomheder, der vil udvikle sig. 

Socialøkonomiske virksomheder er også et område, hvor Mogens har stor indsigt. I over 10 år arbejdede han med køb, organisering og ledelse i flere Fair Trade organisationer. Denne praktiske viden om socialeøkonomiske virksomheder er blandt andet blevet tranformeret til undervisning, rådgivning og anden vidensformidling til socialøkonomiske iværksættere.

post@mogensthomsen.dk

Powered by Søgaard & Co.