EN

Kunstneriske erhverv

 

Freelance-arbejdslivet og mikro-virksomheden som arbejdsform passer rigtig godt til kunstneren, der fx laver musik, billeder eller danseforestillinger, og til den kreative, der ønsker at arbejde med fx grafik, foto eller journalistik.

 

På de kunstneriske uddannelser lærer man at blive god til sit fag og at udvikle sit kunstnerisk talent. Men samtidig hører vi fra mange sider, at de studerende desværre ikke altid får øvet sig i, hvordan de skaber forretning bag talentet. Det er ærgerligt, da mange musikere, grafikere, skuespillere, designere, arkitekter mv. arbejder selvstændigt i en eller anden form efter endt uddannelse. Som freelancer, som projektansat eller som honorarbetalt med eget CVR-nummer.

 

I Karlbak har vi altid haft et særligt fokus på entreprenørskab og selvstændige arbejdsliv inden for de kunstneriske fag.

 

Vi arbejder både med kunstnerne og de kreative om at skabe forretning bag deres talent.

 

Kontakt os, hvis du ønsker individuel rådgivning eller ønsker at gå sammen med andre selvstændige kunstnere om en udviklingsdag eller workshop, hvor vi hjælper jer til at blive skarpere på: 

  • Prissætning af jeres ydelser og produkter
  • Bryde isolationen og vokse ved at gå fra solo til sammen
  • Større synlighed og øget salg

 

Vi samarbejder med uddannelserne om at skabe mere og fortsat bedre entreprenørskabsundervisning på de kunstneriske og kreative uddannelser. Kontakt os for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres entreprenørskabsundervisning. Skriv til os på info@karlbak.dk eller ring på 40 26 42 37.

 

 

 

 

Karlbak har lavet seks små videoer, der zoomer ind på:

 

1. Hvorfor er entreprenørskabsundervisning så vigtig netop i de kunstneriske uddannelser?

 

2. Hvilke elementer er centrale, når vi diskuterer entreprenørskab på de kunstneriske uddannelser?

 

Se alle videoerne her

 

Eller følg disse link enkeltvis:

 

Værdifuld entreprenørskabsundervisning

 

Brug forskellige formater

 

Styrk arbejdslivskompetencerne

 

Sæt fokus på sprog

 

Skab samspil

 

Behov for fortsat fokus

 

Powered by Søgaard & Co.