EN

Mikrovirksomhed

 

En mikrovirksomhed er ofte ejet af en enkelt person. Fagligheden er i centrum, du gør det, du er god til! Du har ingen ansatte, men har løsttilknyttede samarbejdspartnere, så du sørger for at kunne sætte et klogt team, når der skal løses større opgaver. Når der begynder at blive travlt i virksomheden, udvider du med flere samarbejdspartnere - din grafiker får mere at lave, din bogholder får travlt, men du ansætter ikke, og investerer ikke i nye kontorlokaler.

 

Antallet af mikrovirksomheder stiger i Danmark - og i resten af verden i disse år. Og flere får behov for at udvide eller at skabe nye muligheder for deres mikrovirksomhed. I Karlbak hjælper vi mikrovirksomheder med at finde svar på:

  • Hvordan vokser jeg i netværk?
  • Hvordan samarbejder jeg med konkolleger?
  • Hvordan vokser jeg internationalt?
  • Hvordan udvikler jeg gennem samarbejdet med advisory board, revisor og bank?
  • Hvordan beholder jeg glæden ved at kunne bestemme selv  - uden at havne i stress og utryghed?

 

I Karlbak tilbyder vi viden og rådgivning om at vokse med mikrovirksomheder:

  • Vi rådgiver dig, der gerne vil videre fra første fase af dit selvstændige arbejdsliv - du har måske mange rutine-opgaver og for meget hvilende på dine skuldre, så du ikke har tid til at sætte nye mål? Eller du ønsker at professionalisere din virksomhed, og arbejde mere strategisk med dit arbejdsliv?
  • Vi holder workshops og foredrag om emner, der er centrale for ejere af mikrovirksomheder (fx selvledelse, synlighed, fra solo til sammen, generationsskifte mv.)

 

Skriv en mail til info@karlbak.dk eller ring på 40 26 42 37 hvis du ønsker at komme videre med din virksomhed og dit arbejdsliv. Så ser vi sammen på, hvad der skal til.

 

Mange har behov for at udvikle deres virksomhed, men er bange for at miste den frihed og fleksibilitet, der ligger i at arbejde alene. Partner i Karlbak, Margrete Bak, har sammen med Abelone Glahn skrevet bogen "Mikrovirksomheder med vokseværk".

 

Har jeg brug for en assistent? Hvordan professionaliserer jeg min virksomhed? Hvordan udvikler jeg min faglighed og udvider mit netværk? Enkeltmandsvirksomhed, ApS ... eller? Kan jeg have vokseværk og samtidig få tid til ro og fred? Generationsskifte - hvornår skal jeg sælge?

 

Skriv direkte til Margrete Bak, hvis du ønsker at købe bogen. Prisen er kr. 199 + forsendelse. 

Powered by Søgaard & Co.